Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-09@06:52:59 GMT

مافیا مانع ورود بخش خصوصی به حوزه برق

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۲۹۸۱۷

مافیا مانع ورود بخش خصوصی به حوزه برق

نماینده شهریار در مجلس گفت: مافیای تولید برق که نیروگاه‌های بخش دولتی به اسم خصوصی‌سازی به آنها واگذار شده اجازه ورود بخش خصوصی به این حوزه را نمی‌دهند.

به گزارش قدس آنلاین، حسین حق‌وردی نماینده مردم شهریار، شهر قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی ، با انتقاد از وضعیت تولید و توزیع برق در کشور گفت: اگر ما الان قطعی برق نداریم و یا اینکه قطعی برق بسیار کاهش یافته به خاطر کاهش دمای هواست و نه اقدامات وزارت نیرو.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی افزود: اگر با این وضعیت پیش رویم در زمستان هم با قطعی برق مواجه خواهیم بود و در تابستان آینده نیز سرنوشتی همچون سرنوشت تابستان امسال خواهیم داشت. نماینده مردم شهریار، شهر قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما در اوج مصرف با ۲۰ هزار مگاوات کسری برق در تولید برق مواجه هستیم اظهار داشت: اینکه بگوییم در تابستان برق نداریم و یا نیروگاه‌های برقابی کار نمی‌کند و یا اینکه در زمستان بگوییم سوخت برای نیروگاه‌ها نداریم، کار پیش نمی‌رود. حق‌وردی خاطرنشان کرد: میزان بارندگی امسال نسبت به سال گذشته یک سوم کاهش یافته و با توجه به اینکه سهم نیروگاه‌های برقابی برای تولید برق در کشور ۱۲ هزار مگاوات است، علی القاعده باید ۴ هزار مگاوات کسری در تولید برق داشته باشیم نه ۲۰ هزار مگاوات. وی افزود: نیروگاه‌های بخش دولتی به اسم خصوصی‌سازی به مافیایی که در چند سال گذشته در وزارت نیرو حضور داشتند واگذار شده و این مافیا که امروز درواقع به مافیای تولید برق در کشور تبدیل شده‌اند، اجازه ورود بخش خصوصی به این حوزه را نمی‌دهند. نماینده مردم شهریار، شهر قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما باید زمینه را برای ورود بخش خصوصی در حوزه تولید برق فراهم کنیم و موانع را از سر راه برداریم. وقتی که ما پنل‌های خورشیدی را در داخل کشور تولید نمی‌کنیم، چه دلیلی دارد که ۲۰ درصد تعرفه گمرکی برای واردات آن وضع کنیم، در حالی که واردات و استفاده از پنل‌های خورشیدی صرفه‌جویی زیادی برای ما به همراه خواهد داشت، به ویژه اینکه ساعت تابش خورشید در کشور ما به نسبت بالاست. حق‌وردی خاطرنشان کرد: ما می‌توانیم با برداشتن تعرفه وارداتی پنل‌های خورشیدی، ضمن اینکه به تولید برق توسط بخش خصوصی یا دولتی کمک قابل توجهی کنیم، می‌توانیم از صنایعی که مصرف برق بالایی دارند بخواهیم و آنها را ترغیب کنیم که برق خود را از این طریق تامین کنند تا فشار کمتری به شبکه توزیع برق نیز وارد شود. وی افزود: قطعی برق تابستان امسال خسارات زیادی را به صنایع مختلف ما وارد آورد و هزینه‌های زیادی را برای این بخش به همراه داشت. نماینده مردم شهریار، شهر قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یکی از خسارات قطعی برق افزایش قیمت سیمان است که نه فقط به صنعت در این حوزه بلکه به بخش ساخت و ساز هم خسارت وارد کرد و سیمان کیسه‌ای ۳۰ هزار تومان را به کیسه‌ای ۱۰۰ هزار تومان رساند. حال کِی قیمت کیسه سیمان ۱۰۰ هزار تومانی به ۳۰ هزار تومان باز خواهد گشت؟ که البته همان ۳۰ هزار تومان هم برای سیمان بسیار زیاد بود. انتهای پیام/ منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تولید برق مافیا بخش خصوصی نماینده مردم شهریار ورود بخش خصوصی هزار مگاوات هزار تومان تولید برق قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۹۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آروان‌آکادمی؛ دروازه ورود به دنیای دانش ابری

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، آروان‌کلاد با هدف توانمندسازی آموزشی و در مسیر مسؤولیت اجتماعی خود مرجع تخصصی دانش ابری را راه‌اندازی کرد؛ «آروان آکادمی» با آموزش دانش به‌روز و منطبق بر مسیر شغلی حوزه‌ی کلاد، به تمام علاقه‌مندان این حوزه کمک می‌کند تا آموزش تخصصی و هدف‌مندی را در دو شاخه‌ی «مهندسی ابری» و «معماری ابری»، به رایگان فرا بگیرند.

آروان آکادمی مرجع تخصصی آموزش دانش ابری است که تلاش دارد با ارایه‌ی دوره‌های آموزشی براساس تازه‌ترین فناوری‌های ابری، کمک کند مهارت‌های تخصصی و کاربردی دانش‌پذیران فارسی‌زبان این حوزه، توسعه یابد.

در فاز نخست این آکادمی، دو رشته‌ی «DevOps Engineer» و «Cloud Architect» منطبق بر نیازمندی‌های تخصصی و مسیر شغلی تعریف شده‌اند تا به کارجویان یا کارشناسان این حوزه کمک کنند در بازار کار ایران و جهان، توانمندتر حاضر شوند.

آروان آکادمی در مسیر مسؤولیت اجتماعی آروان، به رایگان دردسترس همه قرار دارد و به‌دنبال آن است با توانمندسازی آموزشی، به‌روزترین محتوای آموزشی را در اختیار جامعه‌ی فناوری ابری ایران قرار دهد. به‌علاوه، برای دسترس‌پذیری بیش‌تر دانش‌پذیران فارغ از محدودیت‌های جغرافیایی، تمامی مباحث این دوره‌ها به‌شکل آنلاین دردسترس هستند.

از مزایای آروان آکادمی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

آموزش به‌روز دانش ابری

بهره‌مندی از محتوای آموزشی استاندارد و کاربردی

ارایه‌ی مسیر شغلی و انطباق آموزش با نیاز بازار کار

آموزش و همراهی استادان حرفه‌ای و با تجربه

فراهم آوردن زیرساخت رایگان ابری حین پروسه‌ی آموزش برای دانش‌پذیران

دسترسی به محتوای آموزشی بدون محدودیت زمانی و جغرافیایی

اعطای گواهی‌نامه‌ی پایان دوره

دروازه ورود به دانش ابری چگونه باز می‌شود؟

در فاز نخست آروان آکادمی، دانش‌پذیران برای ورود به حوزه‌ی فناوری ابری، دو مسیر مختلف در پیش دارند؛ «مهندسی ابری» و «معماری ابری». البته فارغ از انتخاب مسیر، هر دانش‌پذیر یک دوره‌ی مقدماتی از ادبیات پایه و تخصصی حوزه‌ی ابری را می‌گذراند که شامل ۲۵ ساعت آموزش و ۵۰ ساعت پروژه‌ی مرتبط است. بعد از گذراندن دوره‌ی مقدماتی، دانش‌پذیر دانش اولیه ابری را کسب می‌کند و می‌تواند مسیر تخصصی خودش را در ادامه انتخاب کند.

مسیر معماری ابری یا Cloud Architect؛ در معماری ابری دانش‌پذیر پس از گذراندن ۸۰ ساعت دوره‌ی آموزشی و ۳۰۰ ساعت پروژه، توانایی طراحی و نگه‌داری معماری ابری را به دست می‌آورد.

مسیر مهندسی ابری یا Cloud Engineer؛ در مهندسی ابری با گذراندن ۷۰ ساعت محتوای آموزشی و ۱۴۰ ساعت پروژه، دانش‌پذیر متخصص DevOps می‌شود که می‌تواند نرم افزارهای ابری را پیاده‌سازی و مراقبت کند.

برای ثبت‌نام در آروان آکادمی و بهره‌مندی از این دوره‌های آموزشی می‌توانید به صفحه‌ی آروان آکادمی بروید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6100373

دیگر خبرها

  • تولید ۳.۶ میلیون نهال در خراسان شمالی طی سال جاری
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی برای تحقق جهش تولید
  • آروان‌آکادمی؛ دروازه ورود به دنیای دانش ابری
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی استان برای تحقق جهش تولید
  • بررسی ۷۹۰ پرونده در کمیسیون صلاحیت ساخت و ورود دارو
  • حراج توپ طلایی که مافیا از مارادونا دزدید!‏
  • رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو
  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد